Szerzői jogok és egyéni felelősségvállalás

 

A www.nunchaku-nunchakuiskola.hu letöltése ingyenes, de a szerző kizárólag személyes, tehát a nyilvánosságot minden formában kizáró használatra engedélyezi. Az összes olyan cselekedet, amely a szerzői jogokkal van összefüggésben, úgymint másolás, sokszorosítás, oktatás, stb., kizárólag a szerző tudtával és írásos beleegyezésével történhet. Ez vonatkozik az Nunchakuiskolában felhasznált bármely képre, ábrára, szövegre.

 

A szerző a www.nunchaku-nunchakuiskola.hu más formátumba (tehát nem HTML-formátumba) való konvertálását nem engedélyezi.

 

A Nunchakuiskolában fellelhető egyéb, nem saját anyagok felhasználhatósága (képek, vett idézetek, stb.) -a szerző legjobb tudása szerint-, ingyenes. Ha ez mégis sértené bármely személy vagy közület szerzői jogait, kéretik azt azonnal az info@nunchaku-nunchakuiskola.hu címre jelezni.

 

A Nunchakuiskola saját, modern módszertannal dolgozik, ezért más stílusoktól, iskoláktól átvett tradicionális elemeket nem tartalmaz.

 

A www.nunchaku-nunchakuiskola.hu -annak összes módosításával együtt-, szerzői jogi szempontból levédett alkotás.

 

A szerző a honlapon ismertetett összes technika oktatási célú felhasználását - ha ehhez nem járult előzetesen hozzá -, nem engedélyezi.

 

A szerző nem vállal semmilyen felelősséget a honlapról történő gyakorlás során esetlegesen előforduló balesetekért, anyagi vagy egészségügyi károkért!

 

Bár a tini nidzsa teknőcök zajos sikere után a nunchaku már nem ismeretlen a fiatalabb korosztály körében sem, a módszertan mégis felnőtteknek szól, ezért 18. év alatt a honlap látogatását nem javaslom.